Szülők estje – Látványos produkciók és sokszínű koreográfiák Gergelyiugornyán

fejlesztesek Vasarosnameny

Szülők estje - Látványos produkciók és sokszínű koreográfiák Gergelyiugornyán (1)

Gergelyiugornya – A gergelyiugornyai Petőfi Sándor Tagintézményben minden évben büszke szülők és rokonok hada gyűlik össze, hogy megcsodálhassák az iskola tanárai által betanított diákok műsorát. Az est ismét tartalmas és színes fellépések sorát vonultatta fel, ahol egyebek mellett számos tánc, ének és színi előadás is helyet kapott.
elvalaszto 4
A szivárvány színeiben pompázó jelmezekben és ruhákban a gyerekek minden előadását hatalmas tapsvihar követte. Az est folyamán a felső tagozatos tanulók műsorai mellett az iskola művészeti csoportjai is színre léptek.Szülők estje - Látványos produkciók és sokszínű koreográfiák Gergelyiugornyán (2)

A színpompás műsorokat megelőzően Turi Orsolya, 7. osztályos tanuló köszöntötte a jelenlévőket.
elvalaszto 4Szülők estje - Látványos produkciók és sokszínű koreográfiák Gergelyiugornyán (3)
Az est első fellépője az iskola ötödik osztályos tanulói voltak, akik Moldvai táncot adtak elő, felkészítőjük Tihor Krisztián volt.
elvalaszto 4Szülők estje - Látványos produkciók és sokszínű koreográfiák Gergelyiugornyán (4)
Másodikként a ,,Megitatják a fűzfát” című szatmári népmese következett, az ötödik osztályosok színi előadásában, melyet Kovácsné Kertész Csilla és Gergely Norbert tanított be a gyerekeknek.
elvalaszto 4Szülők estje - Látványos produkciók és sokszínű koreográfiák Gergelyiugornyán (5)
Harmadik produkcióként az ötödik osztályos lányok mazsorett bemutatóját láthatta a közönség, melyet Garamvölgyi-Kiss Bernadett tanárnő tanított be a gyerekek számára.
elvalaszto 4Szülők estje - Látványos produkciók és sokszínű koreográfiák Gergelyiugornyán (6)
A negyedik műsorszám a legkisebbekről szólt, ahol a második osztályosok népi játékfüzérrel szórakoztatták a nagyérdeműt, melyet Kovácsné Kertész Csilla állított össze a diákok számára.
elvalaszto 4Szülők estje - Látványos produkciók és sokszínű koreográfiák Gergelyiugornyán (7)
Az ötödik műsorszám az iskola legkisebbjeinek műsorával folytatódott, ahol Gyere velem a vásárba címmel, népi játékokkal kápráztatták el a szülőket. A műsorszámot Konczné Illés Ildikó és Lőrincné Mándi Katalin tanította be  a gyerekeknek.
elvalaszto 4Szülők estje - Látványos produkciók és sokszínű koreográfiák Gergelyiugornyán
Hatodikként a második és harmadik évfolyam diákjai léptek a színpadra, akik mondókázós és ugrós táncokat adtak elő, Tihor Krisztián tánctanár koreográfiája alapján.
elvalaszto 4Szülők estje - Látványos produkciók és sokszínű koreográfiák Gergelyiugornyán (8)
A hetedik produkcióban a negyedik osztályosok léptek a világot jelentő deszkákra, akik éneklő babákként szórakoztatták a közönséget. A műsort betanította Kissné Bencs Tünde és Husztiné Szombathy Andrea tanárnő.
elvalaszto 4Szülők estje - Látványos produkciók és sokszínű koreográfiák Gergelyiugornyán (9)
A nyolcadik produkció során a hatodik és hetedik évfolyam leányai foglalták el a színpadot, akik bámulatos mazsorett bemutatóval kápráztatták el a megjelenteket, melyet szintén Garamvölgyi-Kiss Bernadett tanított be.
elvalaszto 4Szülők estje - Látványos produkciók és sokszínű koreográfiák Gergelyiugornyán (10)
A kilencedik produkció során a második osztályosok előadásában Petőfi Sándor: Arany Lacinak című versének modern feldolgozását láthatták. A darabot betanította Monori Erika Márta tanárnő, a tánc-koreográfiát pedig Gálné Berzsenyi Katalin.
elvalaszto 4Szülők estje - Látványos produkciók és sokszínű koreográfiák Gergelyiugornyán (11)
A tizedik produktum a harmadik és negyedik osztályos lányok mazsorett bemutatóját vonultatta fel a világot jelentő deszkákon. A műsort betanította Husztiné Szombathy Andrea.
elvalaszto 4Szülők estje - Látványos produkciók és sokszínű koreográfiák Gergelyiugornyán (12)
Az utolsó előtti műsorszám, immár megszokott módon az intézmény énekkarának produkciója volt, akik ezúttal Rúzsa Magdi: Tejút című dalával nyűgözték le a közönséget.
elvalaszto 4Szülők estje - Látványos produkciók és sokszínű koreográfiák Gergelyiugornyán (13)
Az utolsó műsorszám az est folyamán fellépő diákok összességéből álló csoport volt, akik közös dalukkal búcsúztatták a rendezvényen megjelent büszke szülőket és rokonokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!