40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

XIV. Gyarmati Vigasságok 2Fehérgyarmat – Ha szereti a jó zenét, ha pihenni és feltöltődni szeretne, ha új hangokat akar felfedezni, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akaroja érezni magát…Laza, közvetlen hangulat, új ismerősök, baráti beszélgetések és rengeteg kísérőprogram várja mindazokat akik kilátogatnak a XIV. Gyarmati Vigasságok programsorozatára.

Íme a program:

XIV. Gyarmati Vigasság Fehérgyarmat (1)XIV. Gyarmati Vigasság Fehérgyarmat (2)

XIV. Gyarmati Vigasságok

TÁJÉKOZTATÁS !
Parkolás a Gyarmati Vigasságok rendezvény időtartama alatt.

Fehérgyarmat Város Önkormányzata tájékoztatja a Gyarmati Vigasságok rendezvény látogatóit, hogy a rendezvény időtartama alatt a Gyarmatvidéke Vagyonhasznosító és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (ÁFÉSZ) a volt Halász Étterem udvarában ingyenes parkolási lehetőséget biztosít. A parkoló gépjárművel az Ady Endre utca felől közelíthető meg, gyalogosan Kossuth tér felőli kapubejáró felől is elhagyható.

Fehérgyarmat Város Önkormányzata
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!