sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

Szolgálaton kívüli tiszaadonyi mentős segített az eszméletét vesztő lányon

Tiszaadony – A szülőklevélben köszönték meg a szakszerű segítségnyújtást Toldi Istvánnak, a tiszaadonyi Mentőállomás dolgozója.

Íme a levél:

„2018. április 13.-án 13.00 – 14.00 óra között lányunk, N. Zsófia rosszul lett a bevásárló központban. A testvére észrevette, hogy rosszul lett, de mire odalépett, Zsófi már a bevásárló kocsira támaszkodva az eszméletét vesztette. Szerencsére egy szolgálaton kívüli mentős a helyszínen tartózkodott, aki azonnal odaugrott és elkezdte a segítségnyújtást. Közben már hívta is a mentőket, és próbálta a lányunkat eszméletre téríteni. A mentők kiérkezéséig vele maradt, továbbá segítette a mentősök munkáját is. Mint később megtudtuk, a mentős Toldi István volt, aki a tiszaadonyi Mentőállomás dolgozója. Odaadó, segítőkész és lelkiismeretes munkájáért szeretnénk ha valamilyen elismerésben részesítenék. Ezúton is köszönetünket fejezzük ki a szolgálatban lévő mentősöknek, a mentőszolgálatnak, és Toldi István mentősnek is. További sikeres munkát kívánunk!
Tisztelettel és köszönettel: N. Róbert és N.-né U. Edit szülők.”

OMSZ

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!