fejlesztesek Vasarosnameny

szituacios-gyakorlat-mateszalkan

Mátészalka – A mátészalkai hivatásos tűzoltók szituációs begyakorló gyakorlatot tartottak a szatmári város nagy bevásárlóközpontjában.

Az állomány a gyakorlat megkezdés előtt a helyi szakember segítségével bejárta az épületet, megismerkedett a létesítmény sajátosságaival, kiépített tűzvédelmével. Ezt követően egy szituációra épülő feladatot kellett végrehajtania a tűzoltóknak. A feltételezés szerint, az áruház udvarán található tömörítő gép meghibásodott és kigyulladt. A tűz átterjedt a körülötte lévő papír és műanyag árura. A gyakorlatot a Mátészalkai Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelője és a Mátészalkai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság parancsnok-helyettese ellenőrizte és Dorka Sándor tű. százados megfeleltre értékelte.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fotó: Mátészalka HTP
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!