fejlesztesek Vasarosnameny

Zoárd-napi sokadalom kiseroprogramok

Vásárosnamény – Bemutatkoznak és foglalkozásokat tartanak civil egyesületeink. A gyerekek gyöngyöt fűzhetnek, gipszfigurákat festhetnek, papírdíszeket készíthetnek, kipróbálhatják a kerámiafestést valamint a dekupázstechnikát.

Lesz strandszezon és fürdődressz  kiállítás a Beregi Múzeum standján, fafaragó kiállítás, retró és extrém kerékpárok, a hagyományok iránt érdeklődők megtekinthetik a beregi keresztszemeseket. Megismerkedhetnek a szatmár-beregi térség középkori templomaival valamint betekintést nyerhetnek a régmúlt falusi élet mindennapjaiba a gergelyiugornyai nyugdíjas klub jóvoltából.

A Kóborlók Állatvédelmi Egyesülete standján információt kaphatnak a felelős kutyatartásról,  lesznek kutya-gazdi és kvíz feladatok.   A megújuló energiaforrásokról is kaphatnak információkat, de rövid frissítő masszázsban is részesülhetnek    akik felkeresik a Szilva Fürdő standját.

A GENERALI SZŰRŐBUSZÁN július 8-án szombaton egész nap a Fesztiválkapu mellett, 2 rendelőben az alább i INGYENES szűrések folynak:

szemészet, bőrgyógyászat, vércukorszint-mérés, vérnyomásmérés, koleszterinszint-mérés, testzsírszázalék-mérés, háziorvosi tanácsadás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!