Szikrázóan kemény mérkőzésen, gól gazdag gigászi csatát vívott Vitka Aranyosapátiban

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Aranyosapáti LSE - Vitka se bajnoki labdarugo merkozes

Vásárosnamény-Vitka – A forduló, szomszédvári rangadóját rendezték a Megyei III. osztály 18. fordulójában, ahol Vitka csapata Aranyosapátiba látogatott vendégkátékra. A rangadót, annak rendje és módja szerint gólgazdag, férfias küzdelem jellemezte, ahol számos kétes ítélet sújtotta mindkét együttest. A szikrázóan kemény mérkőzésen gigászi csatát vívott csatát mindkét együttes, melyegyéni párharcok egész sorát vonultatta fel a szurkolók nagy örömére. A szép jelenetekben gazdag, változatos találkozó végül igazságos döntetlen zárult.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés statisztikája:Aranyosapáti LSE - Vitka se bajnoki labdarugo merkozes (2)Aranyosapáti LSE - Vitka se bajnoki labdarugo merkozes (3)

A forduló további eredményei:Aranyosapáti LSE - Vitka se bajnoki labdarugo merkozes (1)

A bajnokság állása:Aranyosapáti LSE - Vitka se bajnoki labdarugo merkozes (4)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!