Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vásárosnaményban 2018 (2)
szex 1

Fotó: Getty Images

Több minden izgalomba hozhatja a nőt – elismerő pillantások, csókok, simogatás, meghitt vagy vadabb behatolás, fantáziálás… De vajon mi a leghatásosabb szerelmi izgató?

Amióta világ a világ, foglalkoztatja a férfiakat (és természetesen a nőket is) mi az, amitől a gyengébbik nem izgalomba jön, milyen módszerekkel gyorsítható és fokozható ez a vágyállapot, és hogyan érhet el olyan orgazmust, amire majd azután miden egyes alkalommal vágyik. Ha különleges, mindenkire egyformán érvényes recept nincs is, azért megpróbáltuk összegyűjteni a leghatásosabbakat. A kellő idő aktus előtt, alatt és után is a legfontosabb: ha nem szántok rá elegendőt, inkább bele se kezdjetek! Mielőtt bármihez is hozzáfognátok, szakítsátok meg a mindennapi rutint. Ha eddig szívexen tévéztetek az ágyjelenet előtt, most menjetek és sétáljatok egyet. Nyaljatok el egy fagylaltot, harapdáljatok jégkrémet – ez már az előjáték része lehet…

Aktus előtti vágyfokozás
Természetesen a leheletnyi csókok – vagy éppen a szenvedélyes szájcsaták – az igéző pillantás, a simogatás, mind-mind megalapozhatja mindkét fél szexuális ráhangolódását. A nő általában lényegesen több időt igényel(ne) a kellő izgalom eléréséhez, amit egy hosszú előjáték formájában megkaphat. Ez az előjáték lehet verbális is. Próbáltad már szavakkal simogatni, kényeztetni, izgatni a kedvesedet? Ha nem, itt az ideje! Már maga az újdonság is felélénkíti az érzékeket, hát még ha szenvedélyes szócsatákat vívtok egymással.

,,Imádom, amikor megdicsér a párom: elmondja mennyire szép, szexi vagyok, és hogy annyira kíván, hogy már nem tud nekem ellenállni. Hát még, amikor elmondja, mit csinálna velem, hogyan haladna végig a testemen, mit éreznék, és ő mit érezne… Na, ekkor már félig kész vagyok. ” Juti

Testközelben
Mivel a gyengébbik nem szeret elveszni a részletekben… bármilyen apróság izgató hatású lehet, ami más, mint addig volt. Újítsatok! Változtassatok a testhelyzeten, a megszokott pózokon!Ne féljetek a kísérletezéstől! Lehet, hogy a régi, jól bevált megoldások útján garantált az orgazmus, de az újdonság révén szenvedélyesebb, elsöprő erejű csúcsra juttathatod kedvesed.

Szex ,,nyilvános” helyen!
A nők számára (is) nagyon izgató nyilvános helyen szeretkezni. A nyilvános nem azt jelenti, hogy kint az utcán mindenki előtt, hanem egy diszkrét helyen, aminek azért köze van a nyilvánossághoz: kocsiban, próbafülkében, mosdóban, parkban. A lehetőségeknek csak a fantáziátok szabhat határt. Kérdezz rá, mit szólna egy ilyen pikáns helyzethez! Ezeken a helyeken elbújhattok, hogy senki ne lásson meg titeket, mégis érzitek a lebukás veszélyét, ami felkorbácsolja az érzékeket.

Saját szexfilmben
Készítsétek el saját, közös szexfilmeteket – élvezetes lesz az eredmény. Ne törekedjetek a tökéletességre – nem más számára forgattok. A lényeg, hogy vegyétek fel magatokat akkor, amikor valami olyasmit csináltok, amit mindketten szerettek és élveztek.

Fogságban
Sokan nem szeretik – de többeket nagyon is izgat a kikötözés. Nagy beruházásra sincs szükséged, hiszen bármilyen sál vagy nyakkendő megteszi. Ami a lényeg: ha partnernőd azt mondja szex közben, hogy elég, vess véget a fogságának.

Szerepjáték
Játszatok doktorost, vagy öltözzetek egyenruhába! Bármibe, ami megmozgatja fantáziátokat…

,,Imádom, amikor szerepjátékozunk. Legutóbb kalóznak öltözött a barátom, és addig soha meg nem élt ,,erőszakos” szexben volt részem. Kíváncsi vagyok, legközelebb mit talál ki. Már előre remegek az izgalomtól.” Tünde

Barátkoztasd össze a vibrátorral!
A nők is vágynak extrémebb dolgokra, de sokszor azért nem mernek erről beszélni, mert azt hiszik, emiatt perverznek hiszik majd őket. A vibrátorral is így vannak – sokan kipróbálnák, de nem merik… Próbáljátok ki párosban… Fedezzétek fel a stimulálás megfelelő szintjét (nem túl erősen és nem túl gyengén alkalmazva a vibrátort), hogy rendkívüli orgazmushoz juss!

Orális izgatás
Sok férfi gondolja, hogy az orális kényeztetésnél egy kis ,,nyelvcsapás” elegendő. Az bevezetéshez igen, de ha tovább akarja ingerelni, ha igazán el akarja kápráztatni… akkor tovább kell lépnie. Bármilyen furcsán hangzik is, de sok pasi belefut a túlizgatás hibájába. A szeméremajak pont arra szolgál, hogy megvédje a csiklót a túlizgatástól – mely amellett, hogy fájdalmas lehet, az orgazmust is késlelteti. Természetesen egy kis nyílt ingerlés még nem baj, de csak óvatosan! És mindig figyelj partnered jelzéseire. Tény, hogy az orális szex földet rengető, de a kézi izgatás ugyanolyan kielégítő és izgató lehet.

,,Nálunk az ujjazás nem csak az előjáték része. A párom is ráérzett az ,,ízére”, bármilyen csodás is a férfiassága, gyakran szakítjuk meg a közösülést, hogy tovább fokozzuk az izgalmat egy kis ujj-játékkal. Komolyan mondom, sokszor hatásosabb, mint az orális szex, hiszen olyan területekre tévedhet, ahová máshogy nem juthat el.” Orsi

Forrás: Nana.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!