40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Vitka se - szabolcsveresmarti se labdarugo merkozes

Vásárosnamény, Vitka – Nehéz mérkőzés várt Vásárosnamény-Vitka labdarúgó csapatára, akik a megye harmadosztályában vitézkednek. A Rétköz Csoport 20. fordulójában a beregi alakulat, hazai pályán fogadta a végső elszámolásban, dobogóra is esélyes Szabolcsveresmarti SE csapatát. A mérkőzés nehézségét a mély talaj mellett, a mérkőzés kezdetétől tomboló, viharos erejű szél és eső is fokozta. A mérkőzést esélyeshez méltóan a vendég csapat kezdte jobban, akik már az első félidőben, két egyéni hibát követően megszerezték a vezetést. A második félidőben kiegyenlített mezőnyjáték folyt a pályán, ahol a hazaiak erőn felüli teljesítményükkel igyekeztek szépíteni. A mérkőzésen végül három gólos vendég siker született, de a hazaiaknak nincs miért szégyenkezniük, hiszen a nehéz körülmények ellenére is, tisztességgel helyt állt az alakulat.

Ön szerint ki volt a Vitka SE legjobbja, Szabolcstveresmart csapata ellenében?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Vitka se - szabolcsveresmarti se labdarugo merkozes (1)Vitka se - szabolcsveresmarti se labdarugo merkozes (4)Vitka se - szabolcsveresmarti se labdarugo merkozes (3)Vitka se - szabolcsveresmarti se labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!