40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
Szalagtűző ünnepség Záhonyban

© Fotó: Katona Dávid

Záhony – November 28-án, szombaton 16:00 órakor rendezik meg a helyi művelődési házban a záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégium végzős diákjainak szalagtűző ünnepségét.

A felnőttkorba lépést szimbolizálós díszes szalagot Molnár Lívia, Jakab József és Kovács Sándor osztályfőnökök tűzik majd fel az érettségi előtt álló általános közlekedési, gimnáziumi és belügyi rendészeti szakos osztályban tanuló diákok öltözékére. A végzősök sokszínű kulturális műsorral készülnek tanáraik, tanuló társaik és vendégeik köszöntésére. Több éves hagyomány már, hogy az iskolavezetés beszéde mellett egy, a gazdasági vagy a közéletben tekintélyes pályát befutott egykori Kandós diák is köszönti majd az ünnepelteket.

Katona Dávid

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!