Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)
Szalagkorlátnak ütközött a menekülő cigicsempész

© Fotó: police.hu

Kölcse – A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség munkatársai a két járműben közel 17 millió forint értékű csempészett cigarettát találtak. A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltségének járőrei 2015. november 21-én 17 óra 30 perc körüli időben ellenőrizni akartak egy Tunyogmatolcs felől Győrtelek irányába közlekedő személygépkocsit. A sofőr azonban a rendőrök megállásra felszólító megkülönböztető fény- és hangjelzését figyelmen kívül hagyta, és nagy sebességgel továbbhajtott Győrtelek irányába. A vezető egy útkanyarulatot követően lesodródott az úttestről, majd szalagkorlátnak ütközött, és a vízelvezető árokba borulva állt meg. Az egyenruhások a baleset következtében könnyű sérüléseket szenvedett sofőrt elfogták, majd a gépjárművet átvizsgálták, melyben 10.029 doboz zárjegy nélküli, feltehetően csempészett cigarettát találtak. A rendőrök a 34 éves jármi sofőrt és a közel 11 millió forint értékű dohányárut átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!