fejlesztesek Vasarosnameny

Szalagavató a Szent László Katolikus Középiskolában (1)

2016. január 9-én került sor a Szent László Katolikus Középiskola szalagavatójára. A Római Katolikus Templomban a végzős tanulók, a pedagógusok, hitoktatók, a hozzátartozók és a meghívott vendégek jelenlétében a szalagok megszentelése történt, majd Kálmán József iskolalelkész intézett megindító szavakat a 120 maturandushoz.

Az ünnepélyes szalagtűzésnek a Művészetek Háza adott otthont, melyen Jenei Miklós igazgató-helyettes, a 12. D osztály osztályfőnöke mondott ünnepi beszédet.

A már hagyományosnak nevezhető szórakoztató műsor nyitányaként keringőt láthatott a közönség, melyben minden osztály képviseltette magát. Ezek után a jelenlévőket vidám, táncos-zenés műsorokkal szórakoztatták a végzős osztályok.

Az esemény zárásaként az önfeledt szórakozásra az iskola ebédlőjében került sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!