fejlesztesek Vasarosnameny

Szabolcsi töltött káposzta készítését tanították általános iskolás gyerekeknek (8)

Az egyesület a Család- Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézethez benyújtott Generációk összefogása a Szatmári Járásban felnövekvő nemzedékért című projekt keretében valósította meg ezt a rendezvényt. Gasztrokulturális bemutató helyszíne volt a Csengeri Művelődési Központ, ahol az Orfeusz Egyesület tagjai a töltött káposzta elkészítésének módját tanították meg az általános iskolás gyerekeknek. Jeles Antalné Éva néni az egyesület vezetője elmondta, hogy fontosnak tartják a generációk közötti kapcsolatok ápolását és a felnövekvő nemzedékkel megismertetni a Szatmári népi ételeket.
A rendezvényen Dócs Attila megyei közgyűlési képviselő is részt vett. Az egyesület a Család- Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézethez benyújtott Generációk összefogása a Szatmári Járásban felnövekvő nemzedékért című projekt keretében valósította meg ezt a rendezvényt.

Csengeri Művelődési Központ

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!