fejlesztesek Vasarosnameny

Vitka - Tiszaszentmárton

Vásárosnamény-Vitka – A Bereg szívének, Vásárosnaménynak harmadik számú csapata, a Vitka SE igazi szomszédvári rangadóra készült, a Megyei III. osztály Rétköz Csoportjának 11. fordulójában. Az ellenfél ezúttal a bajnoki címre is esélyes, még veretlen szomszédvár, Nagydobos együttese volt. A bajnokaspiránshoz méltóan végig kontroll alatt tartó dobosiak már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést, akik már ötgólos előny tudatában vonulhattak az öltözőben az első félidő végén. A második félidő is hasonló játékképet mutatott, így kiütéses győzelmével is megérdemelten szerezte meg a három pontot és őrizte meg veretlenségét Nagydobos.

nagydobos - vitka labdarugo merkozes (1)nagydobos - vitka labdarugo merkozes (4)nagydobos - vitka labdarugo merkozes (3)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!