Sporttal és disznótoros vacsorával búcsúztatták az óesztendőt a záhonyi old boy focisták

Pezsgő Kupa kispályás teremfoci bajnokság Záhony (11)

Fotók: Kovács Sándor

Záhony – Idén szilveszterkor is megrendezték a Pezsgő Kupa elnevezésű hagyományos kispályás teremfoci bajnokságot Záhonyban.
A sorrendben 29. old boy tornán öt csapat vett részt, s az eseménynek ezúttal is a Kandó Kálmán Középiskola és Dr. Béres József Kollégium tornaterme nyújtott otthont. A Kovács Sándor testnevelőtanár, önkormányzati képviselő által szervezett viadalon végül a sorsolás nyomán kialakult összetételű csapatok versengéséből a D jelű együttes (Balogh Gy., Erdei Á., Háda I., Hegedüs L., Tóth Gy.) került ki győztesen, melyet a C jelű gárda (Balogh A., Barabás S., Kovács I. S., Kovács II. S., Tóth F.) és B jelű ötös (Belu J., Berta S., Ésik A., Kiss Z., Kovács J.)  követett a dobogón. Valamennyi csapat stílszerűen pezsgővel került jutalmazásra, melyet Lesku Miklós önkormányzati képviselő nyújtott át a csapatkapitányoknak. A rendszeresen együtt sportoló népes baráti társasághoz tartozó Gere Sándor, aki civilben a helyi Forrás Patika vezetője külön kupát ajánlott fel a torna legeredményesebb góllövőjének, amely Háda Imre révén a győztes csapatból került ki. A résztvevők a hangulatos sportrendezvény után fehér asztal melletti disznótoros vacsorával búcsúztatták az óesztendőt.
Katona Dávid
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!