fejlesztesek Vasarosnameny
Sorozatbetörőket csíptek Baktalórántházán

Sorozatbetörőket csíptek Baktalórántházán – © Fotó: police.hu

Baktalórántháza – A férfiak több lottózóba, pékségbe és üzletbe is betörtek, alkoholt és édességet is loptak.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai széleskörű adatgyűjtés eredményeként 2015. november 5-én azonosították és elfogták J. József 30 éves és P. Vince 29 éves baktalórántházi lakosokat, akik ellen több rendbeli lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak 2015. augusztusától Baktalórántházán több lottózóba, pékségbe és üzletbe betörtek, ahonnan készpénzt, mobiltelefont, szeszesitalokat, édességet és laptopot tulajdonítottak el. A nyomozók a feltételezett tetteseket a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság a 30 éves és a 29 éves férfiakat őrizetbe vette és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

 

 
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!