fejlesztesek Vasarosnameny
Budapest, 2012. július 18. Dobó Zsófia rendõr õrmester a térfigyelõ kamerák képét nézi. Holland mintára Magyarországon elsõként Budapesten, a VIII. kerületi Diószeghy Sámuel utca - Korányi Sándor utca sarkán konténerbõl kialakított rendõrõrsöt állítottak szolgálatba, amelyet egy átlagos rendõrõrsön mûködõ összes informatikai megoldással szereltek fel. Megtalálható a központi bûnügyi nyilvántartással összekötött Robotzsaru program, EDR rádió, telefon, fax, fénymásoló és nyomtató is. MTI Fotó: Lakatos Péter

MTI Fotó: Lakatos Péter

Valótlan bejelentést tett egy 33 éves nyíregyházi férfi, aki hétfőn három alkalommal hívta fel a központi segélyhívót azzal, hogy sógornőjét bántalmazta. A járőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy a nőt senki nem bántotta. A férfit a rendőrök előállították és szabálysértési őrizetbe vették. Nem olcsó mulatság ilyennel viccelni: a hatóság a valótlan bejelentés miatt indított intézkedések és az eljárás költségeit is a bejelentőre terhelheti. (képünk illusztráció)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!