40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Nagydobos

Nagydobos–Ramocsaháza 1–3 (0–2)

Nagydobos, 60 néző, v.: Vasas J.

Nagydobos: Kiss Sz. – Rácz J., Mudri B., Budaházi T., Almássy J., Onder G., Varga J., Bajnai M., Szabó P., Kormos Á., Magyari D. (Makszim G.). Játékos-edző: Varga János.

Ramocsaháza: Jenei N. – Zsíros L., Lakatos M., Asztalos J., Imre T., Ladányi S., Lakatos K., Hajdu G. (Ragányi M.), Váczi G., Szabó L. (Tompa A.), Bálint G. (Tóth A.). Játékos-edző: Ragányi Mihály.

Gól: Onder G., illetve Bálint G., Szabó L., Hajdu G. (11-esből). Kiállítva: Kormos Á. (86. perc). Ifi: 2–3.

Varga János: – A Ramocsaháza sem üti meg a megye kettes szintet, de mi még a járásit sem nagyon. Gratulálok nekik a győzelemhez.

Ragányi Mihály: – A győzelmet külön megköszönhetjük kapusunknak, aki a meccs elején fontos védéseket mutatott be. Ezután kellőképpen feltüzelte a csapatot, és végül megérdemelten szereztük meg a három pontot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!