Segítsünk a tuzséri gázrobbanás áldozatainak!

fejlesztesek Vasarosnameny
Gázrobbanás Tuzséron

Fotó: katasztrófavédelem

Február 12-én gázrobbanás rázta meg a szabolcs-szatmár-bereg megyei Tuzsér település csendjét, ahol a családi házzal együtt egy család élete is összedőlt. az édesanyát még ma is súlyos égési sérüléssekk ápolják a debreceni klinikán, a balesetben a teste 70 százaléka égett meg. A négy tagú család megsegítésére, összefogott az egész település és a Tuzsér Községért Közalapítvány számlát is nyitott annak érdekébe, hogy aki segíteni szeretne megtehesse. A Kiss családnak mindene odaveszett, ezért minden apró felajánlást szívesen vesznek.

Tuzsér Községért Közalapítvány 11744034-21449675 számú bankszámla. Amennyiben, valakinek nincs számlaszáma vagy nem akar számlára befizetni de megérintette a család története, az a 4623 Tuzsér Dózsa György út . sz. levelezési címre tudja eljuttatni felajánlását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!