40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
Rendőrségi razzia volt Kisvárdán
Az ellenőrzés elsődleges célja az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése volt.

Fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak a Kisvárdai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2017. január 27-én Kisvárda térségében. Az ellenőrzés elsődleges célja az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése volt. A rendőrök a nap folyamán több mint kétszáz sofőrt ellenőriztek, de egyetlen járművezetőnél sem merült fel az ittasság gyanúja.

A rendőrség tapasztalatai szerint az ittas vezetés kiemelt baleseti kockázati tényező. Sokan nem is tudják, hogy az elektromos kerékpárok ittasan történő üzemeltetése azonos megítélés alá esik a gépi meghajtású járművek ittas vezetésével. A jogsértést továbbá nem csak a gépjárművek sofőrjei, hanem a kerékpárosok is elkövethetik, amennyiben nincsenek a jármű biztonságos vezetésére képes állapotban.

A balesetek számának csökkentése érdekében a járművezetők a megye útjain a közeljövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!