Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (1) Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)
Rendőrségi razzia volt Kisvárdán
Az ellenőrzés elsődleges célja az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése volt.

Fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak a Kisvárdai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2017. január 27-én Kisvárda térségében. Az ellenőrzés elsődleges célja az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése volt. A rendőrök a nap folyamán több mint kétszáz sofőrt ellenőriztek, de egyetlen járművezetőnél sem merült fel az ittasság gyanúja.

A rendőrség tapasztalatai szerint az ittas vezetés kiemelt baleseti kockázati tényező. Sokan nem is tudják, hogy az elektromos kerékpárok ittasan történő üzemeltetése azonos megítélés alá esik a gépi meghajtású járművek ittas vezetésével. A jogsértést továbbá nem csak a gépjárművek sofőrjei, hanem a kerékpárosok is elkövethetik, amennyiben nincsenek a jármű biztonságos vezetésére képes állapotban.

A balesetek számának csökkentése érdekében a járművezetők a megye útjain a közeljövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!