40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Rendhagyó szüreti sor-és váltóverseny a vásárosnaményi Eötvösben

Vásárosnamény – Sportnapot rendeztek nemrégiben a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola alsó tagozatos diákjainak. A sportesemény szervezője, Szucsányiné Magocsa Edit elmondta, hogy szüreti sor- és váltóverseny adott lehetőséget a mozgásra, az ügyesség fejlesztésére a fair-play szabályainak betartásával.

Nagy lelkesedéssel hordták a diákok a vesszőkosárban a kukoricacsövet, fára akasztották vödreiket, gyűjtögették és terelték a szőlőszemet. Elmondta továbbá azt is, hogy az alsó tagozatosok nagy örömmel teljesítették azon négy állomást, mely régi, hagyományos játékokat, illetve különleges labdajátékokat foglalt magában – zárta gondolatait a szervező.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!