sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

Rendészeti tábor indult Baktalórántházán

fotó: police.hu

A baktalórántházi Vay Ádám Gimnázium, Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium szervezi a rendészeti tábort, melyet Dr. Hudák Zsolt r. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese 2016. június 16-án nyitott meg.

Az iskola évek óta végez rendészeti szakképzést, melyben a pálya iránt érdeklődő tanulóknak nyújtanak speciális elméleti és gyakorlati ismereteket -többek között- a megyei rendőr-főkapitányság és katasztrófavédelmi igazgatóság szakemberei. A tábor a képzéshez kötődő szakmai gyakorlatot biztosítja a tanulóknak, ahol a gyerekek kötetlenebb formában is megismerkedhetnek a fegyveres és rendvédelmi szervek munkájával.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!