40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

ifjusagi katasztrofavédelmi verseny vasarosnameny (1)

Vásárosnamény – A Fehérgyarmati Katasztrófavédelmi Kirendeltség illetékességi területéhez tartozó középiskolák közül négy csapat, valamint a vásárosnaményi járás általános iskolái közül hét csapat részvételével zajlott a felmenő rendszerű katasztrófavédelmi ifjúsági verseny Vásárosnaményban.

ifjusagi katasztrofavédelmi verseny vasarosnameny (2)
ifjusagi katasztrofavédelmi verseny vasarosnameny (3)

Tizenegy  állomáson  elméleti és gyakorlati feladatok vártak a csapatokra. A katasztrófavédelmi ismeretekben, ár- és belvíz elleni védekezésekben, a természet- és környezetvédelemben, tűzoltási valamint közlekedési elméleti és ügyességi feladatokban kellett az állomásonkénti legkisebb helyezési számot elérni a győzelemhez. A verseny lebonyolításában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság, a FETIVIZIG vásárosnaményi szakaszmérnökség munkatársa és a Vöröskereszt helyi szervezetének képviselői és nem utolsó sorban a Vásárosnamény ÖTP és ÖTE tűzoltói működtek közre.

ifjusagi katasztrofavédelmi verseny vasarosnameny (4)Általános Iskolai kategóriában:

A dobogó felső fokára az Ilkről érkezett Bethlen Gábor Általános Iskola csapata állhatott fel. Második helyen a Tiszaszalkai Hétvezér Baptista Általános Iskola, Óvoda, míg a harmadik helyet a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és AMI Kölcsey Ferenc Tagintézmény csapata szerezte meg.

Középiskolai kategóriában:

Első helyezett a Fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium és Kollégium csapata lett, a második  Csengerből, a Kisvárdai Szakképzési Centrum Ady Endre Középiskola és Kollégium, míg a harmadik helyet pedig a II. Rákóczi Ferenc Gimnázium Vásárosnamény csapata szerezte meg. A kategóriák díjait Ostorházi Sándor a vásárosnaményi kormányhivatal helyettes vezetője, Filep Sándor Vásárosnamény polgármestere valamint Tamás Ferenc tű.alezredes, a Fehérgyarmati Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője adta át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!