sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

Vásárosnamény SE U19-es labdarúgó csapata 2016-17 (9)
Vásárosnamény – Hiába állt helyt remekül a Vásárosnaményi Diák Sport Egyesület a Kelet Takarék csoport U19-es megye I. osztályának tavaszi nyitányán a beregi együttes, a hajrában ugyanis a tabellán előkelő helyen álló Nyírgyulaj csapata felé billent a mérleg nyelve. A mérkőzés kezdetén kiegyenlített játék folyt, ahol már korán egy kifutást követően kiállításra került a beregiek hálőre. Az emberhátrányban játszó naményiak mégis átvették a kezdeményezést és számos helyzetet kidolgozva megérdemelten meg is szerezték a vezetést. A félidőt így egy gólos előnnyel zárta a csapat. A második félidőben átvette a kezdeményezést a vendég csapat, így korán egyenlíteni tudott, majd sikerült megfordítania a mérkőzést. Az Udvarhelyi Zoltán által irányított legénység hiába küzdött és játszott remekül, a végjátékban az emberhátrány megbosszulta önmagát és nem sikerült a bravúr.
Udvarhelyi Zoltán: Gratulálok csapatomnak a megfelelő hozzálláshoz és ahhoz, hogy emberhátrányban sem adtuk fel. Az ellenfél semmivel sem volt erősebb a mai napon, melyet jól bizonyít az is, hogy mérkőzés egészét kontrol alatt tudtuk tartani, így megérdemeltünk volna legalább egy pontot.  A felkészülés sikeresnek mondható bár az, hogy műfüves pályán kellett télen edzenünk egyenlőre meglátszott a játékonkunkon. A mérkőzés elmúlt, elszalasztott pontszerzés volt, de megyünk előre és folytatjuk a munkát.

Vásárosnamény DSE - Nyírgyulaj KSE U19 Kelet Takarák megye I (4)

Vásárosnamény DSE - Nyírgyulaj KSE U19 Kelet Takarák megye I (3)Vásárosnamény DSE - Nyírgyulaj KSE U19 Kelet Takarák megye I (2)Vásárosnamény DSE - Nyírgyulaj KSE U19 Kelet Takarák megye I (1)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!