fejlesztesek Vasarosnameny
Tarpa SC

Illusztráció

Tarpa – A megyei döntőket játszották a héten az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság által megrendezésre kerülő utánpótlás futsal bajnokságokban. Az idei kiírásba minden eddiginél több, összesen három korosztályba összesen 58 csapat adta be a nevezését. A legtöbben, 20 egyesület az U11-be nevezett, az U13-ban és az U15-ös korosztályban egyaránt 19 csapat adta le jelentkezését. A területi alapon lebonyolított selejtezőket követően kialakultak a megyei döntőkben résztvevők sora:

U11: Aranysárkány Nyírbátor, Filo SE, Tarpa SC, Várda SE „B”, Gyulaháza KSE

U13: Aranysárkány Nyírbátor, Filo SE „B”, Tarpa SC „A”, Petőfi DSZSE Csenger, Mátészalka VULE,

U15: GFSE Oros, Mátészalka VULE, Várda SE, Tarpa SC „A”, Petőfi DSZSE Csenger, Nyírbátor FC

A megyei döntő magas színvonalú, izgalmas mérkőzéseket hozott a Megyei Igazgatóság által szervezett U15-ös korosztályban is. A nyírbátori tornán résztvevő hat csapat, köztük a Bereget képviselő  Tarpa SC csapata is megmutatta, hogy nem véletlenül jutott be a sorozat végjátékába. Tarpa csapata szépen menetelt, ahol a torna sorsa az utolsó mérkőzésen dőlt el, ahol a kisdöntőben Kisvárda 4-3-ra múlta felül Tarpa együttesét, így a korosztály megyei bajnoka – így az országos főtáblára jutott – a Várda SE csapata lett.

Eredmények:

Tarpa SC – Nyírbátor 4 – 1

Tarpa SC – Petőfi DSZSE Csenger 3-1

Tarpa SC – Várda SE 3-4

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!