40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

Vásárosnamény női kézilabda csapata

Vásárosnamény, Vitka – Izgalmas és fordulatos mérkőzésen szerzett értékes egy pontot Vitka SE női kézilabda csapata. A Szemán Szilvia által vezérelt alakulat a Szabolcs-Szatmár Bereg megyei női kézilabda osztály 17. fordulójában, Fehérgyarmat együtteséhez látogatott.

Fehérgyarmat -Vásárosnamény – 28:28 (15:13)

Kezdőcsapat:

Haraszti Dzsenifer – 8 gól , Toldi Tamara , Gyetvai Bettina – 6 gól, Szemán Szilvia – 13 gól, Nagy Laura, Karskó Zsuzsanna

Csere :

Nagy Lászlóné – 1 gól, Polcz Erika

Szemán Szilvia, a Vitka SE játékos – edzőjének nyilatkozata:

Küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, mint ahogy a névsor is mutatja , hogy ezúttal két cserével utaztunk Fehérgyarmatra. Az ellenfél kispadja pedig végtelen hosszúnak tűnt számunkra. A mérkőzés végig kiélezett volt. Elmondtam a lányoknak nekünk itt veszíteni valónk nincs, mint minden mérkőzésen, itt is az utolsó másodpercig küzdenünk kell. A mérkőzés így egy látványos, fordulatokban gazdag, mérkőzéssé kerekedett, ahol igazi közönségszórakoztató játékkal szerezték meg a csapatok az egy-egy pontot. Részemről, a csapatom tegnapi játéka alapján megérdemeltük volna a két pontot. Sokkal jobban akartuk ezt a győzelmet, igaz már a második félidőre csak heten maradtunk, mivel két játékosom megsérült. A gyarmati lányok kihasználva pillanatnyi holtpontunkat, a mérkőzés hajrájában, a lefújást megelőző, utolsó másodpercben egyenlítettek ki. Gratulálok  saját és az ellenfél csapatának is.

Vásárosnamény kézilabda (1)Vásárosnamény kézilabda (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!