Remek hétvégét zártak Vásárosnamény labdarúgó csapatai – Filep Sándor és Dudás Zoltán értékel

40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Remek hétvégét zártak Vásárosnamény labdarúgó csapatai - Filep Sándor és Dudás Zoltán értékel

Vásárosnamény – Sikeres hétvégét zárt Vásárosnamény és Gergelyiugornya labdarúgó csapataianak szereplése, hiszen a Bereg szívének első számú csapatai közül a felnőtt, az U19 és U16-os csapat is magabiztos győzelmet aratott, míg Gergelyiugornya felnőtt és U19-es csapata is sikeresen abszolválta a Nyírmada elleni szomszédvári rangadót. Bár Vitkának ezúttal nem sikerül a bravúr a jó erőkből álló Jéke csapata ellen, de szégyenkezniük nekik sincs miért. A város csapatainak szereplését Filep Sándor, a Vásárosnamény SE elnöke és annak polgármestere értékelte.

Ezt követően Dudás Zoltánt, Vásárosnamény SE vezetőedzőjét kérdeztük a hétvégi, Nagyecsed ellen bravúros győzelemről, majd várakozásairól a Fehérgyarmat elleni mérkőzés előtt és végül az öltözői hangulatről , illetve a sérültekről.

elválasztó vonal

nagyecsed vasarosnameny bajnoki labdarugo merkozes

Vásárosnamény – Megyére szóló győzelmet aratott a Bereg legnépszerűbb csapata, a Vásárosnamény Sport Egyesület, akik a jó erőkből álló Nagyecsed csapatához látogattak a Kelet Takarék megye I. osztály 9. fordulójában. A mérkőzést végig kontrol alatt tartó Beregiek szervezett játékával és fegyelmezett védekezésének köszönhetően így megérdemelten hozta el a három pontott a forduló rangadójáról.

<
nagyecsed vasarosnameny bajnoki labdarugo merkozes (1) nagyecsed vasarosnameny bajnoki labdarugo merkozes (3)

elválasztó vonal

Nagyecsed - vasarosnameny u19 merkozes (1)

Vásárosnamény – Immár harmadik győzelmével folytatta remekbe szabott győzelmi sorozatát az Udverhelyi Zoltán vezette Vásárosnamény Sport Egyesület U19-es alakulata. A Kelet Takarék megye I. osztály U19 kilencedik fordulójában az ellenfél ezúttal Nagyecsed gárdája volt. Az izgalmas és magas színvonalú mérkőzésen a hazaiak szereztek vezetést, melyet gólratörő játékukkal még az első félidő vége előtt sikerült abszoválniuk a Naményiaknak. A második félidőben nagy elánnal támadó Beregiek ezt követően megfordították a mérkőzést, mely után a hazaiaknak egy jogtalan büntetővel sikerült ledolgozniuk. A küzdelmes játékrészben aztán számos ziccer került még kidolgozásra, melyet végül egy a vendégek játékosa, Bartha Ferenc 87. percben lőtt találata döntött el.

Nagyecsed - vasarosnameny u19 merkozes (1) Nagyecsed - vasarosnameny u19 merkozes (3)

elválasztó vonal
Vásárosnamény SE - Tarpa SC U16 bajnoki labdarúgó mérkőzés (1)
Lendületben a beregi csatártehetség Illés Gábor, aki ismét parádézott a Megyei U16-os Bajnokság Keleti csoportjában megrendezendő, Nyírmeggyes elleni mérkőzésen. A második félidőben beálló támadó által vezérelt együttes, Vásárosnamény ezúttal Nyírmeggyes csapatát fogadta vendégül hazai pályán, ahol a végig fölényben játszó Beregiek tartották kontroll alatt a mérkőzés egészét. Az első félidőben már négy góllal vezető hazaiak Illés Gábor beállását követően annak hét góljával kiütéses győzelmet arattak, folytatva tovább menetelésüket a bajnokságban.

vasarosnameny nyirneggyes u16 bajnoki labdarugo merkozes (1)vasarosnameny nyirneggyes u16 bajnoki labdarugo merkozes (3)

 

elválasztó vonal

gergelyiugornya-nyirmada bajnoki labdarugo merkzes

Igazi szomszédvári rangadó várta a Bereg szívében, Vásárosnaményban Gergelyiugornyát, akik hazai pályán fogadták Nyírmmada csapatát a Megye II. osztály kilencedik fordulójában. A mérkőzés az első félidőben izgalmas és változatos játékképet mutatatott a szép számmal összegyűlt nézősereg legnagyobb örömére. A vezetést egy jogosan megítélt bűntetőt kövcetően Nyírmada együttese szerezte meg, melyet aztán számtalan hazai helyzet követetett, melyből egyet aztán az első félidő hosszabításában sikerült gólra is váltania a beregieknek. A második félidőben a fizikálisan elfáradó madaiak 20 perc leforgása alatt öt gólt kaptak, a fölényesen játszó gergelyiugornyiaktól, eldöntve ezzel a mérkőzést. A folytatásban a csapongó játéknak köszönhetően helyzetek sora alakult ki mind a két oldalon, melyből még két-két találat született, így a végén megérdemelt, szép játékkal aratott kiütéses győzelmet Gergelyiugornya csapata.


Gergelyiugornyai SE - Nyirmadai ise labdarugo merkozes (3) Gergelyiugornyai SE - Nyirmadai ise labdarugo merkozes (2)

elválasztó vonal

Gergelyiugornya - nyirmada u19 labdarugo merkozes

Nehéz mérkőzés várt a Megye II. osztály Nyírerdő U19-es csoportjában szereplő gergelyiugornyai utánpótlás csapat kilencedik fordulójában, ahol az ellenfél a Nyírmadai ISE együttese volt.  A mérkőzést a beregi ifisták végig kontrolalatt tartották, akik már az első félidő végén két gólos előny tudatában vonulhattak az öltözübe. A második félidőben ugyan sikerült még szépítenie a nyírmadaiaknak, de így is megérdemelten tartotta otthon a három pontott a hazai együttes.

Gergelyiugornyai SE - Nyirmadai ise u19 labdarugo merkozes (3) Gergelyiugornyai SE - Nyirmadai ise u19 labdarugo merkozes (2)

elválasztó vonal

Nehéz mérkőzést várt Vásárosnamény harmadik csapatára is, ahol Vitka vendégjátékon szerepelt, a jó erőkből álló Jéke csapata ellene. A mérkőzés első félidejében még kiegyenlített játék folyt , melyet követően 2-2-es döntetlennel vonulhattak öltözőbe a  csapatok. A folytatásban  a hazaiak a mérkőzés utolsó két harmadában szerzett két találatával sikerült otthon tartania a három pontot.

Jéke - vitka bajnoki labdarudo merkozes (2)

Jéke - vitka bajnoki labdarudo merkozes (1)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!