40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések
diakolimpia regios donto vasarosnameny 2. korcsoport
Vásárosnamény – Újra neves megyei sporteseménynek adott otthont a Bereg szíve, Vásárosnamény. A Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és AMI műfüves pályáján került ugyanis lebonyolításra a Szabolcs – Szatmár – Bereg Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület, valamint a Beregi Diáksport Bizottság szervezésében, a diákolimpia II. korcsoportjának, beregi regionális döntője.

A három beregi csapattal lebonyolításra kerülő labdarúgó tornán a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola AMI Petőfi Sándor Tagintézménye, illetve a Kölcsey Ferenc Tagintézménye vett rész. A küzdelmes, színvonalas és gól gazdag mérkőzések végén, a Hornyák Mihály által dirigált gergelyiugornyai Petőfi Sándor Tagintézmény nyerte. A győztes így képviselheti Vásárosnaményt a megyei döntőben.

Eredmények:

Vásárosnamény – Gergelyiugornya 2 – 4

Gergelyiugornya – Vitka 10 – 1

Vásárosnamény – Vitka 5 – 1

Végeredmény:

Petőfi Sándor Tagintézmény Gergelyiugornya

Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Kölcsey Ferenc Tagintézmény Vitka

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!