Közzétette - Kategória - Filléres receptek - Konyhai tippek, trükkök

Rántott hús csalamádéval


Rántott hús csalamádéval

Hozzávalók:

  • 4 szelet hús
  • liszt
  • 1 db tojás
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • olaj
  • házi készítésű csalamádé
  • 2 db chili paprika

Elkészítés:

A húst egy kicsit kiklopfolom, sózom, borsozom, szórok rá paprikát. A tojást felverem, a húst panírozom (liszt, tojás, prézli, majd újra tojás, prézli).

Egy serpenyőben bő olajban megsütöm.

Tálaláskor teszek a tányérra két szelet rántott húst, mellé házi készítésű csalamádé-t, rá egy chili paprikát.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük