40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Rangadót nyerve, kiütéses győzelemmel menetel tovább Vásárosnamény

Vásárosnamény – Tovább folytatja remek szereplését a Bereg legmagasabb osztályában szereplő labdarúgó együttese,  Vásárosnamény csapata. A Kelet Takarék megye első osztályában szereplő gárda a 25. fordulóban ugyanis kiesési rangadón fogadta Gyulaháza együttesét a Vásárosnaményi Sportcentrumban. Az összecsapást megelőzően Filep Sándor, a Vásárosnaményi Sport Egyesület elnöke és a város polgármestere emlékezett meg a nemrégiben elhunyt, a beregi és a városi sportért oly sokat tevő Kiss Pál emlékéről, továbbá köszöntötte a vendégek trénerét és elnökét, Bardi Bélát, aki a héten megyei kitüntetésben részesült. Zárszóként pedig a Vásárosnaményi Sport Egyesület és a Vásárosnaményi Diák Sport Egyesület kapcsolatára tért ki, ahol nyomatékosan kijelentette, hogy a viszony a két egyesület között biztos lábakon áll. Az őszi szezonban remek szériát produkáló beregiek esélyeshez méltóan kezdték a mérkőzést, melynek eredményeképpen már a második percben megszerezték a vezetést. A hazaiak a mérkőzés további részében esélyt sem adtak a helyenként igen durván játszó gyulaháziaknak a pont vagy pontok megszerzésére, így egyebek mellett Bancsi Gábor mesterhármasával, megérdemelten aratott kiütéses győzelmet a hazai alakulat. Győzelmével nagyot lépett előre a bennmaradás érdekében Vásárosnamény.

Vásárosnamény - Gyulaháza labdarúgó mérkőzés (4)Vásárosnamény - Gyulaháza labdarúgó mérkőzés (1)Vásárosnamény - Gyulaháza labdarúgó mérkőzés (3)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!