fejlesztesek Vasarosnameny
Mátészalka - Vásárosnamény bajnoki labdarúgó mérkőzés (1)
[srizonfbalbum id=316]
Vásárosnamény – Szombaton igazi szomszédvári rangadóra került sor, ahol a labdarúgó Kelet Takarék megyei I. osztály 4. fordulójának szombati nyitányán Vásárosnamény, Mátészalkára látogatott. Ugyan a csapat fordulatos, jó mérkőzésen 2-0-ás vereséget szenvedett, azonban a mutatott játék bizalomra ad okot a folytatásra tekintve. A számtalan helyzetet kidolgozó vendég együttes az első félidőben számos helyzetet dolgozott ki, melyet nem sikerült gólra váltania.
A football pedig ismét büntetett, a kimaradt helyzetek megbosszúlták önmagukat, hiszen a kevés helyzetet kidolgozó hazaiak egy kontra támadást követően megszerezték a vezetést az első félidő derekán. A másik félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, ahol a Tivadar András által dirigált csapat mindent megtett a győzelemért, de a helyzetek ismét kimaradtak, melyet a vendégek ismét gólra tudtak váltani, így mérkőzés végeztével két gólos vereséget szenvedett a naményi alakulat, Bereg és Szatmár rangadóján.
A mérkőzés krónikája:
Mátészalka - Vásárosnamény bajnoki labdarúgó mérkőzés (1)

Edzői nyilatkozatok:

Siska Attila: – Nem játszottunk jól, de nyertünk a nagyon harcos Namény ellen. Gratulálok a játékosaimnak.

Tivadar András: – Az ellenfél kétszer rúgott kapura, mégis megnyerte a meccset. Mi hiába dolgoztuk ki a helyzeteket, lőttünk kapufát, a jó futballért nem adnak pontot.

További eredmények:

Mátészalka - Vásárosnamény bajnoki labdarúgó mérkőzés (4)

Tabella állása:

Mátészalka - Vásárosnamény bajnoki labdarúgó mérkőzés (3)

Góllövőlista:

Mátészalka - Vásárosnamény bajnoki labdarúgó mérkőzés (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!