40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
rajzpalyazatot-hirdetett-ovodasoknak-a-mateszalkai-rendorkapitanysag

Mátészalka – A Mátészalkai Rendőrkapitányság 2016. október 17–én „Lépek, ha lehet” címmel hirdetett rajzpályázatot óvodásoknak, a biztonságos közlekedés témakörében.A pályázatra több mint 100 rajz érkezett. A Mátészalkai Rendőrkapitányság vezetője Dr. Bakos Olivér r. ezredes 2016. december 20-án – a közelgő ünnepekre tekintettel – ünnepélyes keretek között megatartott eredményhirdetésen köszönetét fejezte ki a szülők és az óvodapedagógusok felé.

Elmondta, hogy a beérkezett pályamunkákból jól látható, hogy a gyerekek komolyan vették a feladatot. Rajzaikban olyan közlekedési szituációkat mutattak be, amelyekkel a napi közlekedésben találkoznak és azokat a szabályos és biztonságos közlekedés szellemében ábrázolták. A Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a megyei rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya jóvoltából az 5 legjobbnak ítélt rajz készítője, valamint 11 különdíjas ajándékcsomagot vehetett át. A rajzokból bűnmegelőzési naptár is készült, amely a résztvevő gyerekek és óvodáik ajándékát képezik.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!