Ragasztószalaggal erősítette magára a füvet a magyar-ukrán határon lekapcsolt férfi

Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)
Ragasztószalaggal erősítette magára a füvet a magyar-ukrán határon lekapcsolt férfi

Fotó: dpsu.gov.ua

Több mint fél kilogramm marihuánát próbált a testére erősítve Magyarországra vinni egy ukrán férfi a magyar-ukrán határon.

A 24 éves ukrán állampolgár, aki a Tiszaújlak-Tiszabecs határátkelő ukrán oldalán jelentkezett kilépésre, a népszerű sorozathős, MacGyver kedvenc eszközével: ragasztószalaggal erősítette magára a drogot. A kábítószert vákumcsomagolásban volt, ám a határőrök drogkereső kutyája így is kiszimatolta az illegális portékát.

A testi motozás során a vámosok 680 gramm marihuánát találtak nála. Az anyagot részben a felsőtestére, részben a lábára erősítve próbálta átvinni Magyarországra.

A férfit a helyszínen letartóztatták. Ügyét átadták az Ukrán Biztonsági Szolgálatnak – adta hírül az ukrán határőrség sajtószolgálata.

Szabolcsonline

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!