sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

Varsany Unio FE - Vitka SE bajnoki labdarugo merkozes

Kisvarsány, Vásárosnamény-Vitka – Hamisítatlan szomszédvári rangadó várta Vásárosnamény harmadosztályban játszó együttesét, a Vitka SE-t. A Rétköz csoport tizenötödik fordulójában az ellenfél Kisvarsány alakulata volt. A két együttes rangadóját a hazaiak kezdték jobban, akik már az első félidőben eldönthették volna a mérkőzést. Ugyan egy nagy védelmi hibát követően megszerezte a vezetést a varsányi csapat, a második félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán. A vendégek egy büntetőrúgást követően ledolgozták hátrányukat. A számos ziccert és helyzetet elpuskázó csapatok rangadója, végül pontosztozkodással ért véget.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés legjobbja szavazás:

Ön szerint ki volt a Vitkaiak legjobbja Kisvarsány ellenében?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

A mérkőzés statisztikája:Vitka SE - Varsany Unio FE bajnoki labdarugo merkozes (3)Vitka SE - Varsany Unio FE bajnoki labdarugo merkozes (2)

A forduló további eredményei:Vitka SE - Varsany Unio FE bajnoki labdarugo merkozes (4)

A bajnokság állása:Vitka SE - Varsany Unio FE bajnoki labdarugo merkozes (1)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!