Közzétette - Kategória - Előétel, Filléres receptek - Konyhai tippek, trükkök

Pitypangsaláta receptje


Pitypangsaláta receptje

ELKÉSZÍTÉS

1.A zsenge pitypangleveleket megtisztítjuk, alaposan megmossuk és szárazra itatjuk. Salátás tálba helyezzük, ráöntjük az ecetet, az olívaolajat, megsózzuk és őrölt fehér borssal ízesítjük.

2.Lazán összekeverjük és megszórjuk apróra vágott friss kaporral. Cikkekre vágott főtt tojással, és kockára vágott paradicsommal tálaljuk. Egy olcsó, egészséges tavaszi reggeli!

HOZZÁVALÓK

  • 30 dkg pitypanglevél
  • 2 db tojás
  • 2 db paradicsom
  • 0.5 dl ecet
  • 0.2 dl olívaolaj
  • 3 csipet fehér bors
  • kapor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük