Pezsgővel koccintottak a közös munkára (is) – Újévköszöntő vállalkozókkal Vásárosnaményban

Újévköszöntő koccintás vállalkozókkal a Bereg szívében, VásárosnaménybanVásárosnamény –  Immár hagyományosan, hetedik alkalommal gyűlt össze a város bvezetősége és a Bereg szívében tevékenykedő vállalkozók szíbe és java, hogy közös pezsgős koccintás keretein belül köszöntsék együtt az új esztendőt. A zsúfolásig megtelt Városháza nagytermében megrendezett találkozón, számos városi és megyei közjogi méltóság, illetve egyházi képviselő tette tiszteletét.

Újévköszöntő koccintás vállalkozókkal a Bereg szívében, Vásárosnaményban (1)A találkozó kezdetén a város első embere, Filep Sándor polgármester köszöntötte a jelenlévőket, majd mutatta be a teremben helyet foglaló prominens személyeket.

elvalaszto2Újévköszöntő koccintás vállalkozókkal a Bereg szívében, Vásárosnaményban (2)

Szavait dr. Czomba Sándor országgyűlési képviselő beszéde követett, aki egyebek mellett az ország és a térség fejlődéséről és annak további irányairól ejtett néhány szót.

elvalaszto2

Az országgyűlési képviselő köszöntője után ismét Filep Sándor vette át a szót, aki a 2017-es év tervezési szakasza után, a most elkezdődött 2018-as esztendő kivitelezési és megvalósítási szakaszairól beszélt. Kiemelte továbbá azon kulcsfontosságú személyeket a teremben, akiknélkül e munka nem valósulhatot volna meg.

elvalaszto2Újévköszöntő koccintás vállalkozókkal a Bereg szívében, Vásárosnaményban (3)

A köszöntők sorát Baracsi Endre, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés alelnökének szavai zártak, aki többek között Vásárosnamény és térség kiemelt szerepéről beszélt.

elvalaszto2

Újévköszöntő koccintás vállalkozókkal a Bereg szívében, Vásárosnaményban (4)
Ünnepélyes alkalom is színezte a kora est programját, hiszen az ,,Advent Vásárosnaményban,, programsorozat adománygyűjtésben részt vállalók köszönetnyílvánítására is került sor.
elvalaszto2Újévköszöntő koccintás vállalkozókkal a Bereg szívében, Vásárosnaményban (5)
A rendezvény zárásaként Dr. Balázsy Erzsébet alpolgármester mondott ünnepi újévi köszöntőtt, melyet követően állófogadás és és közös pezsgős koccintás zárt.

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!