Példaértékü összefogás a Beregben – 224 család karácsonyát tették boldogabbá Vásárosnaményban

Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vásárosnaményban 2018 (2)

adomany-gyujtes-advent-vasarosnamenyban-16

Vásárosnamény – Beregi összefogással 224 nehéz helyzetben élő vásárosnaményi család karácsonyát tette boldogabbá az Önkormányzat koordinálásával összegyűjtött adománycsomag.

Vásárosnamény Város Önkormányzata az „Advent Vásárosnaményban” programsorozat keretében adománygyűjtést szervezett rászoruló emberek megsegítésére. Nehéz anyagi körülmények között élő családoknak gyűjtöttek tartós élelmiszer csomagokat olyan formában, hogy az adománygyűjtéshez csatlakozó cégekhez, iskolákhoz fenyőfákat helyeztek ki, ahol az ott dolgozó vagy ott megforduló adakozók elhelyezhették ajándékaikat. Az adománygyűjtéshez 21 vásárosnaményi cég illetve szervezet csatlakozott, az összegyűlt adományokból 224 csomag készült el. A csomagokat az Önkormányzat dolgozói december 21-én és 22-én juttatták el a rászorulókhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!