fejlesztesek Vasarosnameny

Pedagógusokat köszöntöttek a záhonyi középfokú tanodában[srizonfbalbum id=203]

Záhony – Az elmúlt héten rendezték meg a Kisvárdai SZC Záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskolája, Gimnáziuma és Dr. Béres József Kollégiuma pedagógusnapi ünnepséget.

A rendezvényen Bodnár Attila Sándor intézményvezető mondott ünnepi beszédet és emlékezett meg munkatársai áldozatos és értékes tevékenységéről. A  9/c osztály diákjai színes műsorral köszöntötték tanáraikat és az intézmény szakalkalmazottait. Az összeállításban szavalat, a diákok 2036-ra szóló írónikus víziói, néptánc, az énekkar szólistáinak duettje és egy tanári ének-kettős is szerepelt. Ezt követően az ünnepeltek fehér asztal mellett elevenítették fel a tanév emlékezetes pillanatait.

Katona Dávid

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!