Parázs tarpai csatában, tisztes helytállás mellett maradtak alul a vásárosnaményi ifisták

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Tarpa SC - Vasarosnameny SE U19 bajnokilabdarugo merkozes

Vásárosnamény – Igazi beregi szuperrangadót rendeztek, a téli zord időjárás közepette Tarpán, a Tiszántúli Takarék Megye I. osztály U19 bajnokság 17. fordulójában. A pontvadászat előkelő, harmadik helyén álló, a Bereg szívének, Vásárosnaménynak ifjúsági labdarúgó csapata ugyanis az éllovas Tarpa csapatához látogatott. A mérkőzést végig irányító hazaiak győzelme ugyan egy percig nem forgott veszélyben, mégis izgalmas és változatos, rangadóhoz méltó, látványos meccset tekinthetett meg a publikum. A vereség ellenére, tisztesen helyt állt a Naményi alakulat, mely így  is maradt a dobogó harmadik fokán.

Tarpa SC - Austria Juice-Vásárosnamény SE U19 bajnoki labdarúgó mérkőzés (1)Tarpa SC - Austria Juice-Vásárosnamény SE U19 bajnoki labdarúgó mérkőzés (5)Tarpa SC - Austria Juice-Vásárosnamény SE U19 bajnoki labdarúgó mérkőzés (4)Tarpa SC - Austria Juice-Vásárosnamény SE U19 bajnoki labdarúgó mérkőzés (3)Tarpa SC - Austria Juice-Vásárosnamény SE U19 bajnoki labdarúgó mérkőzés (2)

Őn szerint ki volt a Beregiek legjobbja a Tarpa elleni rangadón?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!