40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Vásárosnamény SE - Rakamaz labdarúgó mérkőzés

Vásárosnamény – Igazi rangadó várta a Bereg szívébe, Vásárosnaményba látogató labdarúgást szerető közönséget, hiszen tavaszi menetelését a tabella második helyén álló Rakamaz Spartacus csapata ellen folytatathatta. A Kelet Takarék megye első osztályában ugyanis a 23. forduló lebonyolítására került ma sor, melynek ismét a Vásárosnamény Sportcentrum adott otthont. A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, akik Kardos Zoltán hatalmas bravúrjait követően több ziccert és bűntetőt is hibáztak. A hazaiak ezután vették át a mérkőzés irányítását, melyet végül egy szép naményi akciót követően góllá is érett. A második félidőben a parádés vásárosnaményi játéknak köszönhetően, egy percig sem forgott veszélyben a hazai győzelem. A mérkőzés megérdemelt hazai kiütéses győlemmel zárult.

Ön szerint ki volt a hazaiak legjobbja Rakamaz csapata ellen

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Vásárosnamény - Rakamaz Labdarúgó mérkőzés (3)Vásárosnamény - Rakamaz Labdarúgó mérkőzés (2)Vásárosnamény - Rakamaz Labdarúgó mérkőzés (1)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!