40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Baktalórántháza VSE - Vásárosnamény SE bajnoki labdarúgó mérkőzés

Vásárosnamény – A megye legmagasabb osztályában szereplő Vásárosnaményi Sport Egyesület ismét nívós ellenfél otthonába látogatott a hét végén. A Kelet Takarék megye I. osztályának soron következő 28. fordulójában az ellenfél Baktalórántháza csapata volt. A mérkőzést a hazai csapat kezdte jobban, mely az első negyed órában kapujához szegezte a Naményiakat, de helyzeteit nem sikerült gólra váltania. Az álmosan kezdő vendégek a folytatásban átvették a mérkőzés irányítását és még a félidő vége előtt egy szép találattal meg is szerezték a vezetést. A második félidőben a beregi alakulat közönségszórakoztató és eredményes játékával méltán szerezte meg a három pontot, legyőzve ezzel a jobb erőkből álló hazaiak csapatát.

 

Baktalórántháza VSE - Vásárosnamény SE bajnoki labdarúgó mérkőzés (1)Baktalórántháza VSE - Vásárosnamény SE bajnoki labdarúgó mérkőzés (3)Baktalórántháza VSE - Vásárosnamény SE bajnoki labdarúgó mérkőzés (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!