40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Papszentelés és koncertek Kisvárdán

Kisvárda – Április 23-án szombaton 10.00 órakor, Kocsis Fülöp metropolita, Szocska Ábel apostoli kormányzó felkérésére, a kisvárdai görögkatolikus templomban szenteli pappá Pindzsu István diakonust, aki városunkban szolgált és itt is folytatja munkáját, papként.

Ugyanezen a napon, 14.00 és 17.00 órától, Kiss B. Attila Kossuth- és Liszt- díjas operaénekes és Nagy Lóránt színművész adnak koncertet a görögkatolikus templomban. A két művész az általuk képviselt műfaj határain belül röpke utazásra hívja a hallgatókat egy rendhagyó kamarakoncert keretében. Belépés egy tetszőleges összegű támogató jeggyel lehetséges, amely a templom belső felújítását szolgálja. Jegyek a parókián és a sekrestyében vásárolhatóak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!