40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Kispályás Foci Roma Kupa Kisvárda

Kisvárdai Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata által megrendezésre került június 11-én a IX. Kispályás Foci Roma Kupa, melyen a környék tehetséges focistái összemérhették futball játéktudásukat a várkerti műfüves pályán.

A kezdőrúgást egyik oldalon Major Tamás, kisvárdai önkormányzati képviselő, a másik oldalon Major Attila, a Várda Labdarúgó Kft. ügyvezető igazgatója végezte el.

Az ünnepélyes megnyitót megtisztelte jelen létével: Barnai Sándor r.ezredes, kisvárdai rendőrkapitány, Tóth Pál, Balogh Pál és Balogh Ernő országos roma önkormányzati képviselők, Major Attila, a Várda Labdarúgó Kft. ügyvezető igazgatója,Major Tamás önkormányzati képviselő és Balla Ferenc kisvárdai r. százados.

A rendezvény támogatói: Leleszi Tibor Kisvárda polgármestere, Major Tamás önkormányzati képviselő, Kisvárda Város Önkormányzata.

EREDMÉNYEK:

I. hely – RNÖ FC Kisvárda

II. hely – Mezőladány FC
III. hely – Szabolcsveresmart FC

Gólkirály: Bandor József RNÖ FC Kisvárda.
Legjobb kapus: Bandor Ferenc (Kamenni) RNÖ FC Kisvárda.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!