40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

 

Vásárosnamény–Szatmárcseke labdarúgó mérkőzés (91)

A hazaiak legifjabb szurkolója is részt vett a mérkőzésen!

[srizonfbalbum id=52]

A labdarúgó megyei II. osztály Kelet-Magyarország-csoport 22. fordulójában az éllovas Vásárosnamény, Szatmárcseke csapatát látta vendégül a Vásárosnaményi Sporttelepen.

Vásárosnamény - Szatámrcseke mérkőzés (1)

Vásárosnamény–Szatmárcseke 16–1 (8–1)

Vásárosnamény, 150 néző, v.: Tóth I.

Vásárosnamény: Vass S. – Szabó J. (Balogh T.), Danku J., Sebestyén G., Mándi L. (Deskó D.), Fejes J., Bancsi G., Peregrin G., Balázs G. (Barta F.), Bicskó G. (Bíró J.), ifj. Tivadar A. (Szűcs B.). Edző: Tivadar András.

Szatmárcseke: Bőnyei B. – Mándi Zs., Kóczé G., Homoki J. (Bozsányi F.), Mándi Z., Bakó K., Vajda A., Szikszai I., Varga Z., Magula M., Viscsák E. Edző: Hadadi Ferenc.

Gól: Mándi L. 5 (egyet 11-esből), Deskó D. 4, Bancsi G. 3, Fejes J., Sebestyén G., Barta F., Peregrin R. (11-esből), illetve Magula M. Kiállítva: Mándi Z. (75. perc). Ifi: 11–2.

Tivadar András: – Eddig ez a csapat volt az egyik legszimpatikusabb, amellyel találkoztunk a tavasszal. Gratulálok a játékosaimnak, és az ifiknek is a fölényes sikerhez.
Hadadi Ferenc: – Ezt a mérkőzés már akkor elvesztettük, amikor a mérkőzés előtt felszálltunk a buszra. Kishitűen nem lehet futballozni. Reméljük, ebből a mély gödörből mielőbb ki tudunk lábalni. Gratulálunk a hazaiaknak.

 

Vásárosnamény - Szatámrcseke mérkőzés (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!