40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések
Ötmillió forint értékű csempészcigaretta Fehérgyarmaton
Fehérgyarmat – Két ellenőrzött autóban több mint ötmillió forint értékű jövedéki terméket találtak a kölcsei határrendészek.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Kölcsei Határrendészeti Kirendeltségének rendőrei  2015. november 10-én Fehérgyarmaton ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 27 éves sonkádi férfit. Az autó padlólemeze alatti rejtekhelyen a rendőrök több mint négymillió forint értékű magyar zárjegy nélküli cigarettát találtak.

Ugyanezen a napon a kölcsei határrendészek Penyigén egy 39 éves tiszabecsi nő által vezetett személygépkocsiban egymillió forintot meghaladó értékű cigarettára bukkantak. Mindkét járművezetőt előállították, majd a dohányáruval együtt átadták az eljárás folytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!