Ösztöndíj roma diákoknak

fejlesztesek Vasarosnameny
roma diák

Illusztráció

Újra meghirdeti ösztöndíjpályázatát a Roma Oktatási Alap. Az ösztöndíjra a felsőoktatásban részt vevő, és középiskolás diákok pályázhatnak.

A Roma Oktatási Alap idén is meghirdeti Felsőoktatási Ösztöndíj Programját. Az Alap az elmúlt években Európa-szerte több ezer roma hallgatót támogatott,Magyarországon évente 100-120 diák ösztöndíjazására van lehetőség

A tanulmányi ösztöndíj 800 euro egy tanévre, a „fizetős” szakra járó hallgatók további legfeljebb 1200 euro tandíjtámogatást igényelhetnek.

A programra azok a roma főiskolai/egyetemi hallgatók pályázhatnak, akik alap-, mester-, vagy doktori  képzésben vesznek részt, illetve azok a középiskolai hallgatók, akik idén érettségiznek és a 2016/2017 tanévben megkezdik felsőoktatási tanulmányaikat. A jelentkezési határidő május 11.

origo.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!