40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

oscar-eloadas-fehergyarmaFehérgyarmat – A ’90-es évek első felében a ’80-as évek nagy akciósztárjai, mint Stallone vagy Schwarzenegger, hátat fordítva kedvenc műfajuknak, egy-egy komédiával rukkoltak elő. Így örvendeztetve meg bennünket olyan időtálló bohócságokkal, mint a Junior, vagy az Oscar. Mai napig egyfajta kis kultusz övezi, szófordulatait gyakran idézgetjük a hétköznapokban. Elmondható hát a jó néhány feleslegesen amerikanizált európai film között Stallone mozija igazi üde színfolt. Nos, ennyit az Oscar, mint darab, múltjáról. Ha az is érdekel, végülis ki az ördög, ez az Oscar nevű fickó, aki akarva-akaratlan annyi borsot tör hőseink orra alá, tegyen egy próbát a film egyik adaptációjával, melyet most a fehérgyarmati Móricz Zsigmond Városi Művelődési Házban is megtekinthet 2016. december 14-én, 19:00 órától.
A történetben Bertrand Barnier, a gazdag párizsi szappangyáros élete egy hétköznapinak tűnő reggelen teljesen megváltozik. Mindazok, akik fél 9 és déli 12 között meglátogatják – a fiatal könyvelő, a mumpszos masszőr, a lánya, aki valójában nem is a lánya, vagyis tulajdonképpen igen, de mégse… – , rádöbbentik arra, hogy lányos apának lenni nem is olyan egyszerű dolog. Otthona a követhetetlenül cikázó fekete táskák, elveszett ékszerek, többszörösen elsikkasztott pénzkötegek és lavinaként hömpölygő női fehérneműk özönében egy szempillantás alatt őrültekházává változik, miközben ő már azt sem tudja, mit akar valójában. Egy biztos: a gyereknek apa kell!!! De hol van Oscar?

Jegyár: 2800 Ft
Foglalás: 44/ 510-105

Szereposztás:

Bertrand Barnier, szappangyáros STRAUB DEZSŐ / HÁDA JÁNOS
Madame Barnier, a felesége – VÁNDOR ÉVA /
CSARNÓY ZSUZSANNA /
KÖKÉNYESSY ÁGI
Christian Martin, szappanmenedzser – SZABÓ MÁTÉ /
BLAZSOVSZY ÁKOS
Charlotte, az új szobalány – KOCSIS JUDIT / ZAKARIÁS ÉVA
Jacqueline, a hazudós – LAURINYECZ RÉKA
Philippe, masszőr – CSÓRICS BALÁZS /
MADAY GÁBOR
Colette, Barnier lánya – CAP JÚLIA
Bernadette, szobalány, grófné – MÉRAI KATALIN / VÉGH JUDIT
Vaszilij, sofőr – JUHÁSZ GYÖRGY
Oscar, akit mindenki keres – GIELER CSABA

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!