40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Orvosi műszerre gyűjtenek Mátészalkán

Az elmúlt hét végén rendezte meg idei, immár 23. jótékonysági bálját a mátészalkai Rotary és Inner Wheel Club.

E karitatív jelleggel működő klubok tevékenységének alapgondolata, hogy segítsék az arra rászoruló, vagy arra érdemes személyeket, szervezeteket, egyesületeket, a közösségeket.

– Az adománygyűjtés egyik formája volt az idei bál is, amelynek bevételét egy orvosi műszer vásárlására fordítjuk, és ha meglesz a műszer, a mátészalkai területi kórház számára szeretnének felajánlani – mondta Erdélyi Ferenc a klubelnök, hozzátéve: hogy a közel kétmillió forint értékű berendezés megvásárlásához további jótékony programokat kívánnak még szervezni.

Kihasználva a bál ünnepélyességét, a nagyszámú vendégsereg előtt a Rotary Club három új tagot vett fel soraiba. Dr. Bálint Albertet, Bartha Sándort és dr. Ugron Lászlót, akik a tagfelvételi ceremónia után a mátészalkai Rotary Club teljes jogú tagjaivá váltak. A klub tagsága gratulált az új tagoknak és a továbbiakban is jó egészséget kívánt önzetlen munkájukhoz.

KM/Szabolcsonline

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!