Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)

Országos táncverseny NyíregyházánIdén 4. alkalommal kerül megrendezésre az Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál Nyíregyházán. Több mint 1000 táncos érkezik hozzánk többek között Budapestről, Szolnokról, Miskolcról, Sárospatakról, Gödöllőről, sőt még Romániából is! A versenyen több mint 400.000 Ft értékben osztanak ki különdíjakat! A zsűri tagjai országosan ismert és elismert szakemberek, elnökük Zsámboki Marcell lesz. A verseny célja, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson a hátrányos helyzetű táncosok részére, és megmutathassák mennyire tehetségesek!
Verseny ideje: 2016. április 24. (vasárnap) 8:00-tól 24:00-ig
Verseny helye: 4400 Nyíregyháza, Epreskert u. 10, Bem József Általános Iskola Tornacsarnok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!