fejlesztesek Vasarosnameny

Óriási beregi siker Abu Dhabiban képviselheti hazánkat a vásárosnaményi Flamingo Virágüzlet (1)

Vásárosnamény – Újabb fényes beregi elismerést ért el a vásárosnaményi Flamingó Virágüzlet, ahol a múlt héten Budapesten megrendezett WorldSkills hazai válogató versenyen, Nagy Gábor ért el első helyezést, ezzel kivívva a jogot, hogy képviselhesse Magyarországot 2017-ben a Woldskills világbajnokságon Abu Dhabiban.

A Worldskills válogatóverseny 2016 április 18-án került megrendezésre a Szakma Sztár fesztivál keretein belül Budapesten a Hungexpo területén. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a versenyszámok szponzoraival együtt várta azokat a fiatal szakembereket akik kiemelkedő tudásukkal képviselhetik a „szakmák olimpiájának” is nevezett világbajnokságon 2017-ben Abu Dhabiban. „A jó szakma felér egy diplomával!”. A fesztivál keretében került lebonyolításra a III. SkillsHungary Nemzeti Döntő és a WorldSkills Abu Dhabi 2017 – 14 versenyszáma válogatóinak döntője. Ezen a versenyen a svédországi EuroSkills Göteborg 2016 kontinensviadalon induló magyar csapat minden tagjával találkozhattak a fesztivál látogatói. A verseny sikerét közvetlenül 840 közreműködő illetve 480 szervezet (szakmai támogató cégek és vállalkozások, szakiskolák, egyesületek, érdekképviseletek) munkája, együttműködése segítette. A Flamingo Virágüzlet képviseletében induló Nagy Gábor, a verseny során három feladatot kellett elkészítenie: térdekoráció egy szálloda recepciójára, koszorú a tavasztündérnek cserepes növények használatával és egy kézben kötött csokor minimum 30 szál virág felhasználásával. A szakmai zsűri döntése alapján munkáival az első helyet szerezte meg. A verseny megnyerésével megkapta a jogot arra,  hogy a „szakmák olimpiájának” is nevezett világbajnokságon 2017-ben Abu Dhabiban képviselhesse Magyarországot és a Bereget! Felkészítője, édesanyja, a Flamingo Virágüzlet tulajdonosa, Nagy Katalin mestervirágkötő volt.

Gratulálunk Gábor szép sikeréhez!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!