Óriás beregi szív, akarat, fegyelem és szenzációs vásárosnaményi győzelem a hétvégén

fejlesztesek Vasarosnameny

Nagyahalasz se - vasarosnameny se bajnokai labdarugo merkozes

Vásárosnamény – Szenzációs győzelmet aratott a megye legjobbjai között vitézkedő beregi alakulat, Vásárosnamény csapata. Hétvégén igen nehéz mérkőzés várt a Kraszna partiakra, hiszen az ellenfél a bajnoki címre is esélyes Nagyhalász együttese volt. A mérkőzés kezdetén kiegyenlített játék folyt a pályán, ahol a Beregiek kiváló taktikájuknak és szervezett védekezésüknek köszönhetően sikeresen abszolválták a hazaiak támadásait. A folytatásban a fegyelmezett játéknak és az ellenfélre akaratukat ráerőltető Naményiak fokozatosan nőttek ellenfelük fölé, melyből számos ziccert alakított ki a beregi alakulat. A félidő vége előtt ebből kettőt sikerült értékesíteniük, így magabiztos előny tudatában vonulhattak öltözőbe. A második félidőben is hasonló szemléletben lépett pályára a beregi együttes, akik számos helyzetet alakítottak ki ezt követően is, azonban gólra váltani ezt már nem sikerült. A félidei eredmény így változatlan maradt, mely által szenzációs győzelmet aratva, két gólos győzelmet arattak annak a Nagyhalásznak az otthonában, mely a szezon során csupán három gólt kapott.

Szavazzon! Ön szerint ki volt a Beregiek legjobbja, a Nagyhalász elleni mérkőzésen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

vasarosnameny se - nagyhalasz se bajnoki labdarugo merkozes (1)vasarosnameny se - nagyhalasz se bajnoki labdarugo merkozes (4)vasarosnameny se - nagyhalasz se bajnoki labdarugo merkozes (3)vasarosnameny se - nagyhalasz se bajnoki labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!